ПН-ПТ: 10:00-19:00

У кошику порожньо!

Установка дзеркала з камерою заднього виду на Toyota Rav4

Установка дзеркала з камерою заднього виду на Toyota Rav4

2017-01-05 00:12:02   0   3671

Часом, самому досвідченому водієві буває не так то й просто побачити, що відбувається за заднім або переднім бампером авто, що не аби як ускладнює парковку. Для автомобілів, "розміром побільше" ця проблема стає ще більш актуальною.

Toyota Rav4 3-го покоління - дуже поширений позашляховик. Але, на жаль, комплектацій з паркувального камерою днем ​​з вогнем не знайдеш.

Довіряти парктронікам можна далеко не завжди, так як в погану погоду вони фактично не приносять користі, але і в найсприятливіших умовах парктроник може не помітити стовпчики або сітку. Такий вже принцип роботи паркотроніков.


Рішення проблеми паркування на Тойота Рав 4 - установка штатної камери заднього виду, і спеціального дзеркала на штатному кріпленні з вбудованим монітором. Про такому комплекті, і його установці ми поговоримо нижче.


Завдяки комплекту відеопарковкі, ви зможете:

- Своїми очима бачити, що відбувається за Вашим бампером,

- Своєчасно виявити раптову появу за Вашим авто пішохода, велосипедиста або автомобіля,

- Наближатися до будь-чого дуже близько, користуючись розміткою з камери,

- Паркуватися в будь-який час доби, завдяки високій світлочутливості матриці,

- Отримати впевненість у собі і комфорт при паркуванні,

- Отримати на своєму авто сучасний і ефективний помічник при парковці за прийнятною ціною!


Комплект складається з:

- Дзеркало з вбудованим монітором для монтажу замість оригінального дзеркала,

- Штатна паркувальна камера в плафон підсвічування номерного знака Toyota Rav4,

- Комплект проводів для підключення.


Для установки комплекту необхідно зняти оригінальне салонне дзеркало, і встановити замість нього дзеркало з монітором. Кріплення дзеркала з монітором аналогічне зі штатним, завдяки чому, установка проходить просто і легко.


Дзеркала з монітором бувають різні - з покриттям антивідблиску, і автозатемненням, монітор прихований, його абсолютно не видно під покриттям. Візуально, таке дзеркало нічим не відрізняється від оригіналу, а значить і не привертає до себе небажану увагу. Бувають також і дзеркала з відеореєстратором, але на даний автомобіль встановлювалося дзеркало з покриттям антивідблиску.


Так виглядає встановлений дзеркало з вбудованим монітором:


Штатне крпленіе дзеркала точно таке ж, як і оригінальне, а проводка ховається під кожухом.

Штатна камера заднього виду встановлюється замість плафона підсвічування номера. Її корпус має габарити аналогічні плафону, тому для його установки нічого не потрібно різати або підпилювати. Камера заднього виду для Toyota Rav 4 використовує штатну лапочку підсвічування.


Встановлена ​​камера заднього виду для Toyota Rav4 виглядає так:


Принцип роботи системи відеопарковки:

Включаючи задню передачу, автоматично спрацьовує камера заднього виду і миттєво виводить зображення про все, що відбувається позаду Вашого автомобіля на екран дзеркала.

Ви побачите наступне:


Діагоналі в 4.3 "вистачає з головою для комфортної парковки, адже зображення з камери заднього виду у Вас прямо" перед носом "- на салонному дзеркалі.

Вимкнувши задню передачу, монітор буде вимкнено і стає непомітний. Салонне дзеркало виконує свою "дзеркальну" функцію.

Паркувальна система працює в автоматичному режимі, з нею парковка стане простою і комфортною, і буде приносити виняткове задоволення.

Коментарі:
Увага: HTML символи заборонені!